Ga naar de inhoud
Home » Disclaimer

Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 15-02-2024

Algemeen

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Buckies Adventures neemt redelijke stappen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, maar wij bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie voor welk doel dan ook. Elk gebruik van deze informatie is op eigen risico.

Aansprakelijkheid

Buckies Adventures is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website of het onvermogen om deze informatie te gebruiken, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder de controle vallen van Buckies Adventures. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en bieden deze links alleen aan voor het gemak van de gebruiker. Het feit dat wij een link naar een externe website verstrekken, betekent niet dat wij de website goedkeuren, ondersteunen of associëren met onze eigen organisatie.

Wijzigingen

Buckies Adventures behoudt zich het recht voor om op elk moment en naar eigen goeddunken de inhoud van deze website te wijzigen, inclusief deze disclaimer, zonder voorafgaande kennisgeving.

Juridisch advies

De informatie op deze website vormt geen juridisch, financieel of professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifieke adviezen over jouw situatie.

Contact

Voor vragen over deze disclaimer of andere juridische aangelegenheden, neem contact met ons op via info@rdphotos.nl.